Hoi,

Wat leuk dat je langskomt! Mijn naam is Liza Veenendaal uit Veenendaal. Een vrouw met een passie voor het meedenken, ontwerpen en uitwerken van producten. Het kan van alles zijn b.v. een eenvoudige D.I.Y., een label aan een cadeau, een printable voor feestelijke prikkers of rietjes, een fijne slinger, gewoon een klein cadeautje en veel meer.


De naam Confetti Lab is ontstaan toen ik 5 jaar geleden begon aan mijn blogavontuur.  Kort daarvoor had ik bij mijn toenmalige werk een 'Dag van de Collega' georganiseerd. Een dag waar ik al mijn collega's in het zonnetje wilde zetten. Ik maakte een collectie kleine cadeautjes met de naam Confetti Happiness en trakteerde op chocolade zoenen. Het was een feest om op deze manier mensen met iets kleins te verrassen. Zoals een wijze tante van mij vaak zegt: "Het zijn de kleine dingen die het doen".
Kort daarna ging ik met mijn blog aan de slag en omdat ik regelmatig voor kleine dingen mogelijkheden aan het ontdekken was voelde het alsof ik in een Lab werkte... Confetti Lab was geboren.

Momenteel werk ik o.a. aan het ontwerpen van patronen op het gebied van handwerk. Het vinden van inspiratie en dat omzetten naar een product daar word ik erg gelukkig. Je kunt mijn werk terugvinden bij CraftKitchen.nl.


Ook voor Moodkids.nl heb ik het e.e.a. uitgedacht en gemaakt en dat vind je hier terug.


Al jaren droom ik van het hebben van een feestversierwinkeltje. Samen met mijn gezin woon ik in een oud woon-/winkelpand. Begin jaren 30 is dit pand gebouwd als woon-en winkelpand voor de schoenwinkel van Familie Kroesbergen. Zij hebben hier hun winkel gerund tot en met 1986.
Het huis met de etalage noemen mensen het. Het deel waar de schoenwinkel zat, is opgeknapt, maar verder nog hetzelfde inclusief etalage. Helaas mag het winkeltje van de Gemeente Veenendaal niet meer als winkel fungeren.

Door de mensen om mij heen werd ik aangemoedigd om toch iets op te gaan bouwen, maar ik wist niet hoe. Na een aantal jaren te hebben geklungeld, wil/durf ik eindelijk het feestversierwinkeltje op een andere manier op te bouwen en wel in de vorm van deze website. Achter de schermen wordt aan van alles gewerkt dus binnenkort meer nieuws uit het Lab.

Hopelijk tot gauw!

Liefs,

Liza