1e Hulp bij interieur

Lukt het je maar niet om een eenheid in je huis te krijgen. Twijfel je over kleurgebruik of wil je de boel gewoon helemaal omgooien, maar je weet niet hoe? Dan is Confetti Lab de plek voor 1e hulp bij interieur. Soms ligt de oplossing voor je neus, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Door gericht vragen te stellen, krijg ik de informatie waar we al snel een aantal stappen maken in de juiste richting.


Na mijn opleiding Interieurstyling bij Artemis Amsterdam en 14 jaar ervaring bij het Ontwerpburo van Kembo heb ik geleerd gericht vragen te stellen om de juiste informatie te krijgen waarmee ik aan de slag kan. Nadat er informatie is verzameld, ga ik aan het werk om een plan voor je te maken waarmee je gegarandeerd zelf verder kan.
Een presentatie boekje met voor jou passende inspiratie, kleur en suggestie's zal het eindresultaat zijn en je kunt aan de slag.

Wil je hierover meer informatie? Klik hier en vul het contactformulier in en ik neem contact op. We bespreken de mogelijkheden die bij jou passen.

Prijs op aanvraag.

Hierboven een kleine greep uit interieur projecten waaraan ik heb meegewerkt.