Hoi

Welkom bij Confetti Lab waar ik, Liza Veenendaal, allerlei creatieve idee├źn uitwerk en vorm geef.De naam Confetti Lab is ontstaan toen ik in 2013 aan mijn blogavontuur begon. Kort daarvoor had ik bij mijn toenmalige werk een 'Dag van de Collega' georganiseerd. Een dag waar ik al mijn collega's in het zonnetje wilde zetten. Ik maakte een collectie kleine cadeautjes met de naam Confetti Happiness en trakteerde op chocolade zoenen. Het was een feest om op deze manier mensen met iets kleins te verrassen. Zoals een wijze tante van mij vaak zegt: "Het zijn de kleine dingen die het doen".
Kort daarna ging ik met mijn blog aan de slag en omdat ik regelmatig voor kleine dingen mogelijkheden aan het ontdekken was voelde het alsof ik in een Lab werkte... Confetti Lab was geboren.


Momenteel werk ik o.a. aan het ontwerpen van patronen op het gebied van handwerk. Het vinden van inspiratie en dat omzetten naar een product daar word ik erg gelukkig. Je kunt mijn werk terugvinden bij CraftKitchen.nl en Durable Yarn.
Voor Moodkids.nl heb ik allerlei d.i.y.'s en printables uitgedacht en ontworpen. Deze vind je hier terug.Enige tijd geleden heb ik de opleiding Interieurstyling afgerond bij Artemis Amsterdam. Na deze opleiding ben ik 14 jaar werkzaam geweest als interieurstyliste op de afdeling Ontwerpburo van KEMBO. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan op het gebied van interieur-/kleuradvies en grafische vormgeving en werkte ik nauw samen met interieurarchitecten.

Samen met mijn gezin woon ik in een oud woon-/winkelpand wat begin jaren 30 is gebouwd voor de schoenwinkel van Familie Kroesbergen. Zij hebben hier hun winkel gerund tot en met 1986.

Het huis met de etalage noemen mensen het. Het deel waar de schoenwinkel zat, is opgeknapt en nu het Lab, maar verder nog hetzelfde inclusief etalage.

Groetjes,

Liza